امروز : 06 بهمن 1403
معاونت بهداشتی شبکه
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1392/03/21 - 13:42
  • 25
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZQkB

کمیته التور شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید .

نشست کمیته التور شهرستان با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و دیگر مسئولین شبکه و مسئولین ادارات شهرستان در سالن کنفرانس شبکه برگزار گردید.

نشست کمیته التور شهرستان با حضور سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و دیگر مسئولین شبکه و مسئولین ادارات شهرستان در سالن کنفرانس شبکه برگزار گردید.

دکترسیدمحمد حسین مکی سرپرست شبکه بهداشت و درمان در ابتدای این نشست ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین محترم عید مبارک مبعث و همچنین حلول ماه شعبان و اعیاد شعبانیه را به حاضرین تبریک گفت.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان در ادامه به انتخابات 24 خردادماه اشاره نموده و افزودند: امیدواریم در روز 24 خرداد انتخابات با شکوه و پرشوری را با حضور مردم سرافراز و همیشه در صحنه داشته باشیم.

ایشان در ادامه به بیماریهای اسهالی و شبه وبا اشاره و افزودند این بیماریها که به التور معروف و نام گرفته است از اوایل اردیبهشت ماه تا آبانماه بیشتر با آن مواجه هستیم و باید مشکلات پیش رو در این زمینه را با همکاری دیگر ادارات با مرکز بهداشت شهرستان برطرف نماییم.

دکتر مکی در ادامه از تلاش کارشناسان محترم بهداشتی شبکه تشکرنموده و افزود استفاده مردم از آب چشمه ها و قنات ها و درروستاها و همچنین آب انبارها می تواند باعث ایجاد عفونت روده ای گردد و شخص مصرف کننده به این بیماری مبتلا گردد.

در ادامه کارشناس محترم مسئول واحد مبارزه با بیماریهای شبکه نیز ضمن توضیحات جامع و کاملی کامل راجع به بیماری عفونت روده ای به علائم بیماری اشاره کرد.

دکتر مسعود غفاری افزود یکی از شایعترین راههای انتقال این بیماری که عمدتا" واگیردار هم می باشد آشامیدن آب های آلوده و همچنین سبزیجات و میوه جات که به طور صحیح ضد عفونی نمی شود دانست.

علی اعتصام کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نیز در ادامه گزارشی از وضعیت کیفی آب آشامیدنی شهری و روستایی ارائه نمودو نقاط پرخطراز نظر بیماری التور، از قبیل قنات ها،کارخانه های یخ سازی ،استخر،ایستگاه تصفیه آب و شهرک های صنعتی و زیارتگاهها و همچنین منطقه مرنجاب دانست و ضمن اشاره به راههای ابتلا به این بیماری به رعایت بهداشت محیط و شستشوی مواد غذایی در رستوران ها و آشپزخانه ها اشاره کرد و گفت: با رعایت بهداشت در این مکان ها می توان از موارد زیادی در ابتلا به این بیماری جلوگیری نمود.

دکتر علی یوسفیان معاون محترم بهداشتی شبکه بهداشت و درمان آرران و بیدگل نیز در ادامه ضمن اهمیت این بیماری در سطح منطقه و ایجاد راهکارهای مناسب برای کنترل و پیشگیری از آن مصوبات جلسه را برای حضار محترم قرائت نموده و افزود امیدواریم با همکاری سایر ادارات شهرستان بتوانیم نتیجه رضایت بخش و قابل قبولی را در زمینه کنترل بیماری التور دریافت نماییم.

در ادامه تک تک حضار به ارائه نقطه نظرات خود در این خصوص پرداختند و در پایان نقطه نظرات جمع بندی و مصوبات نهایی اعلام گردید.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 107379
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید