- 1392/11/01 - 08:40
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZSmB
جلسه ارزیابی و رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه های شهرستان
جلسه آموزشی و توجیهی ویژه رستوران داران و آشپزخانه داران از سوی واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار گردید.
جلسه آموزشی و توجیهی ویژه رستوران داران و آشپزخانه داران از سوی واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل این جلسه جهت اجرای برنامه ارزشیبابی بهداشتی ویژه این صنف برگزار شد .
این گزارش حاکیست : کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان پیرامون اهمیت شاخص های بهداشتی و وضعیت موجود این صنف در شهرستان توضیحاتی را ارائه نمود.
وی افزود : با توجه به نیاز و لزوم رتبه بندی این صنف و ایجاد رقابت جهت بهبود شرایط بهداشتی و کیفی در محیط کار با حمایت اعضای صنف ، این امر مهم تحقق خواهد یافت.

نظر دهید