امروز : 05 بهمن 1403
معاونت بهداشتی شبکه
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1392/11/01 - 08:40
  • 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZSmB

جلسه ارزیابی و رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه های شهرستان

جلسه آموزشی و توجیهی ویژه رستوران داران و آشپزخانه داران از سوی واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار گردید.

جلسه آموزشی و توجیهی ویژه رستوران داران و آشپزخانه داران از سوی واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل این جلسه جهت اجرای برنامه ارزشیبابی بهداشتی ویژه این صنف برگزار شد .

این گزارش حاکیست : کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان پیرامون اهمیت شاخص های بهداشتی و وضعیت موجود این صنف در شهرستان توضیحاتی را ارائه نمود.

وی افزود : با توجه به نیاز و لزوم رتبه بندی این صنف و ایجاد رقابت جهت بهبود شرایط بهداشتی و کیفی در محیط کار با حمایت اعضای صنف ، این امر مهم تحقق خواهد یافت.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 107438
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید