امروز : 26 تیر 1403
معاونت بهداشتی شبکه
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1402/11/03 - 13:32
  • 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZKLQ

اجرای پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم از 1 تا 15 بهمن

پویش ملی سلامت با محوریت تغذیه سالم از اول بهمن ماه آغاز و تا پانزدهم بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم، با هدف اطلاع رسانی در خصوص مصرف نمک تصفیه شده یددار با شعار « انتخاب همه، نمک کم، اما تصفیه شده یددار» برای هفته اول و ارتقا دانش آحاد جامعه در خصوص شیر و لبنیات در راستای افزایش مصرف لبنیات با شعار « از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی» برای هفته دوم بهمن در نظر گرفته شده است. 

 

پیام‌ های هر روز پویش اطلاع رسانی تغذیه

روزهای هفته

پیام روزها

یکشنبه (۱ بهمن)

نمک کم بخورید، اما نمک مصرفی حتما تصفیه شده ید دار باشد.

دوشنبه (۲ بهمن)

نمک دریا و نمکهای تصفیه نشده موجب سرطان می‌ شود.

سه شنبه (۳ بهمن)

نمک زیاد، سرطان معده، پوکی استخوان و پرفشاری خون را به شما هدیه می‌ دهد.

چهارشنبه (۴ بهمن)

نمک فقط نمک غذا نیست، مراقب نمک پنهان هم باشید.

پنجشنبه (۵ بهمن)

نمک یدار تصفیه شده را به مقدار کم در آخر پخت به غذا اضافه کنید.

جمعه (۶ بهمن)

نمکدان سر میز یا سفره نیارید.

شنبه (۷ بهمن)

نمکهای رنگی (صورتی، آبی و بنفش و) و سنگ نمک سلامتی شما را به خطر می‌ اندازند.

یکشنبه (۸ بهمن)

روزانه دو لیوان شیر بخورید، خواب بهتر با مصرف لبنیات بیشتر

دوشنبه (۹ بهمن)

لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می‌ دهد

سه شنبه (۱۰ بهمن)

شیر یک میان وعده بسیار مغذی برای افزایش یادگیری و رشد بهتر دانش آموزان  است.

چهارشنبه (۱۱ بهمن)

مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌ دهد.

پنجشنبه (۱۲ بهمن)

مصرف لبنیات به کنترل فشار خون کمک می‌ کند.

جمعه (۱۳ بهمن)

مصرف لبنیات از کوتاه قدی کودکان پیشگیری می‌ کند.

شنبه (۱۴ بهمن)

سیستم ایمنی خود را با مصرف ماست قوی کنید.

یکشنبه (۱۵ بهمن)

بهترین منبع کلسیم شیر و لبنیات است.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت,اطلاعیه ها
  • کد خبر : 125842
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید