- 1399/06/22 - 23:18
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Zg1B
بازدید معاون بهداشتی شبکه از واحد بهبود تغذیه
معاون بهداشتی شبکه از واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت بازدید کرد و برنامه ها و شاخصهای این واحد را مورد بررسی قرار داد.
معاون بهداشتی شبکه از واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت بازدید کرد و برنامه ها و شاخصهای این واحد را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه طی بازید بعمل آمده دکترشیروانی زاده ضمن بررسی برنامه ها و شاخصهای این واحد، پیشنهاداتی در خصوص ارائه ی گزارش فعالیتهای مداخله ای، رتبه بندی پزشکان بر اساس نمرات پایش، رایزنی با کمیته امداد و خیرین در خصوص بسته حمایتی تغذیه را مطرح نمود.
مهندس ابوالفضل رادپور کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه با تشریح اقدامات پیشگیرانه و توصیه ای در دوره شیوع کرونا، به برخی از مشکلات عمده تغذیه ای شهرستان آران و بیدگل به شرح ذیل اشاره کرد:
۱- اضافه وزن و چاقی در تمامی گروه های هدف بویژه میانسالان
۲-مصرف بالای مواد قندی و شیوع بیماری دیابت
۳- مصرف زیاد نمک بدون ید در بعضی خانواده ها و بروز بیماریهای کم کاری تیرویید و پرفشاری خون
لازم به ذکر است برنامه های مداخله ای و آموزشی در جهت کاهش این معضلات توسط کارشناسان تغذیه و پرسنل بهداشتی در جریان می باشد.
نظر دهید