امروز : 05 بهمن 1403
معاونت بهداشتی شبکه
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1393/09/13 - 09:44
  • 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZaoB

نتایج دومین دوره طرح رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه های شهر آران و بیدگل اعلام گردید.

دکتر حسین ریاحی رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل گفت : در راستای فراهم آوردن مقدمات اجرای دستورالعمل وزارت بهداشت در خصوص اعطای سیب سلامت به رستوران ها و اماکن مشابه ، دومین دوره طرح رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه های شهر آران و بیدگل در فصل پائیز سالجاری عملیاتی گردید.

دکتر حسین ریاحی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل گفت : در راستای فراهم آوردن مقدمات اجرای دستورالعمل وزارت بهداشت در خصوص اعطای نشان سیب سلامت به رستوران ها و اماکن مشابه ، دومین دوره طرح رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه های شهر آران و بیدگل در فصل پائیز سالجاری عملیاتی گردید.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان آران و بیدگل در این زمینه گفت: در این طرح مراکز موصوف صرفاً از حیث رعایت ضوابط بهداشتی ( نظیر بهداشت فردی ، بهداشت تجهیزات و ابزار کار و رعایت شرایط بهسازی و بهداشتی ساختمان ) مورد پایش و ارزیابی قرار می گیرند و مطابق دوره اول بر اساس میزان امتیاز کسب شده به 4 درجه عالی ، خوب ،متوسط و ضعیف رتبه بندی می شوند.

مهندس اعتصام در ادامه با اشاره به ماده 12 آیین نامه اجرائی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی اظهار داشت: بر اساس آئین نامه مذکور وزارت بهداشت موظف گردیده است ضمن رتبه بندی بهداشتی مراکز و اماکن مشمول آئین نامه ، نتیجه سه بازرسی بهداشتی انجام شده آخر را برای اطلاع عموم مردم منتشر نماید.

وی همچنین افزود: طرح اعطای سیب سلامت پس از انجام هماهنگی های لازم با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در آینده نزدیک عملیاتی و چگونگی اجرای آن اطلاع رسانی خواهد گردید.

مهندس سعید امامی تبار مدیر اجرائی طرح ضمن اشاره به مشارکت فعال خانم ها کریمی ، سرکاری و دلالزاده کارشناسان بهداشت محیط در اجرای بهینه این طرح ، اظهار داشت: به منظور اجرای صحیح و ثمر بخش طرح ، تمام واحد های موصوف در شرایط کاملاً یکسان و با حضور ثابت و گروهی 4 بازرس بهداشت محیط و بر اساس جدیدترین چک لیست مرکز سلامت محیط و کار مورد ارزیابی و پایش قرار گرفتند .



  نتایج دوره دوم طرح در فصل پاییز سال 93


نتایج دوره اول طرح در فصل بهار سال 93

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 107512
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید