امروز : 04 بهمن 1403
معاونت بهداشتی شبکه
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1399/06/22 - 23:18
  • 18
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zg1B

بازدید معاون بهداشتی شبکه از واحد بهبود تغذیه

معاون بهداشتی شبکه از واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت بازدید کرد و برنامه ها و شاخصهای این واحد را مورد بررسی قرار داد.

معاون بهداشتی شبکه از واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت بازدید کرد و برنامه ها و شاخصهای این واحد را مورد بررسی قرار داد.


به گزارش روابط عمومی شبکه طی بازید بعمل آمده دکترشیروانی زاده ضمن بررسی برنامه ها و شاخصهای این واحد، پیشنهاداتی در خصوص ارائه ی گزارش فعالیتهای مداخله ای، رتبه بندی پزشکان بر اساس نمرات پایش، رایزنی با کمیته امداد و خیرین در خصوص بسته حمایتی تغذیه را مطرح نمود.


مهندس ابوالفضل رادپور کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه با تشریح اقدامات پیشگیرانه و توصیه ای در دوره شیوع کرونا، به برخی از مشکلات عمده تغذیه ای شهرستان آران و بیدگل به شرح ذیل اشاره کرد:
۱- اضافه وزن و چاقی در تمامی گروه های هدف بویژه میانسالان
۲-مصرف بالای مواد قندی و شیوع بیماری دیابت
۳- مصرف زیاد نمک بدون ید در بعضی خانواده ها و بروز بیماریهای کم کاری تیرویید و پرفشاری خون


لازم به ذکر است برنامه های مداخله ای و آموزشی در جهت کاهش این معضلات توسط کارشناسان تغذیه و پرسنل بهداشتی در جریان می باشد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 108088
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید