امروز : 06 بهمن 1403
معاونت بهداشتی شبکه
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1393/04/12 - 11:35
  • 24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZonB

رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه ها براساس ضوابط بهداشتی

رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل از اجرای طرح رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه ها برای نخستین بار در شهرستان آران و بیدگل خبرداد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل از اجرای طرح رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه ها برای نخستین بار در شهرستان آران و بیدگل خبرداد.

وی افزود: این طرح با هدف بهبود و ارتقاء ایمنی غذا و به ابتکار و همت کارشناسان مرکز بهداشت محیط شهری از زمستان سال گذشته تا کنون در 3 نوبت اجرایی گردید.

بنابه گفته کارشناس مسئول بهداشت محیط در این طرح مراکز فوق صرفاً ازحیث رعایت ضوابط بهداشتی ( بهداشت فردی ، بهداشت تجهیزات و ابزار کار و رعایت شرایط بهسازی وبهداشتی ساختمان ) مورد پایش و ارزیابی قرار گرفتند و براساس میزان امتیاز کسب شده به 4 درجه رتبه بندی شدند .

وی در ادامه ضمن تاکید براستمرار این طرح وتسری آن به سایر واحدهای صنفی تحت پوشش برضرورت حمایت از واحدهای صنفی ممتاز و همچنین لزوم برخورد قانونی درخصوص واحدهای صنفی متخلف تاکید کرد.


  جدول نتایج ارزشیابی و رتبه بندی رستوران ها و آشپزخانه های آران و بیدگل درسال 93 را از اینجا دریافت نمایید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 107468
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید