امروز : 26 تیر 1403
  • 1393/07/08 - 09:59
  • /ZDnB

انتخاب های دوستدار سلامت قلب

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: شعار امسال روز جهانی قلب (29 سپتامبر مصادف با 7 مهر) با عنوان "انتخاب های دوستدار سلامت قلب" می باشد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی افزود: روز جهانی قلب در سال 2000 برای اطلاع رسانی مردم اطراف دنیا در خصوص اهمیت بیماری قلبی عروقی و سکته مغزی به عنوان اولین علت مرگ مطرح شده است.

وی، کم تحرکی، رژیم غذایی نامناسب، مصرف نمک، استرس و استعمال سیگار را از عوامل خطر بیماری های قلبی ذکر و تصریح کرد: این بیماری سالانه منجر به مرگ 3/17 میلیون نفر می شود و هر سال در حال افزایش است.

دکتر مروجی ادامه داد: انتظار می رود تا سال 2030 هر ساله 23 میلیون نفر به علت بیماری های قلبی عروقی فوت کنند که این تعداد بیش از جمعیت قاره استرالیا خواهد بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، داشتن سبک زندگی سالم شامل تغذیه صحیح و انجام ورزش و پیاده روی هفته ای 3روز و به مدت 30دقیقه را به همگان توصیه کرد.

دوستدار سلامت قلب خود باشید.

از قلب خود محافظت کنید.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اطلاعیه ها