امروز : 04 بهمن 1403
معاونت بهداشتی شبکه
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1399/05/20 - 19:31
  • 18
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z11B

رییس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل مهمترین اقدامات بهداشتی درمانی در خصوص بیماری سالک را بیان کرد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل گفت: طی سالهای اخیر و با شیوع بیماری سالک در شهرستان، برنامه های مختلفی جهت پیشگیری و کنترل بیماری سالک انجام شده و همچنان ادامه دارد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل گفت: طی سالهای اخیر و با شیوع بیماری سالک در شهرستان، برنامه های مختلفی جهت پیشگیری و کنترل بیماری سالک انجام شده و همچنان ادامه دارد.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان گفت: عملیات مبارزه با مخزن بیماری از اسفند ماه سال گذشته با هماهنگی فرمانداری و بخشداری ها و شهرداری های شهرستان آغاز شده و طی شش مرحله در حال اجراست.


دکتر فاطمه شیروانی زاده افزود: در هر مرحله از این طرح در محدوده جغرافیایی به شعاع 700 متر از منازل مسکونی، لانه کوبی موش ها وطعمه گذاری انجام شد.


وی تصریح کرد: با همیاری خیرین عزیز بیش از دو هزار اسپری دافع حشرات تهیه و در اختیار کشاورزان منطقه قرار گرفت تا در مزارع نزدیک کانون های آلودگی استفاده کنند. همزمان با این برنامه ها آموزش مردم در فضای مجازی و در مراکز بهداشتی برای راه های پیشگیری از این بیماری ادامه داشت.


دکتر شیروانی زاده اذعان داشت: مجموع این اقدامات باعث شد آمار مبتلایان از ۳۷ مورد در اواخر مرداد ۹۸ به ۴ مورد در سال جاری کاهش پیدا کند.


ایشان در ادامه گفت: در بخش درمان نیز با ایجاد 4 مرکز مجهز کرایو تراپی در شهرستان و انجام کلیه مراحل درمانی از آزمایش تا پانسمان و تزریق آمپول بصورت کاملا رایگان برای افراد درگیر، دغدغه درمان را برای مبتلایان به سالک از بین بردیم.


وی ضمن تقدیر از کلیه دست اندرکاران برنامه، افزود: در طرح مقابله با سالک علاوه برفرمانداری، بخشداری، دهیاری و شهرداری ها، نیروی انتظامی، ادارات منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، ناحیه مقاومت بسیج شهرستان آران و بیدگل، شرکت فولاد و خیرین گرانقدر منطقه نیز با ما همکاری داشتند.

 

دکترشیروانی زاده چالش عمده شبکه بهداشت را در مقابله با سالک، مخروبه ها و محل انباشت زباله در حاشیه شهرها دانست که برای حذف این کانون های آلودگی، می بایست اقدام‌ جدی از طرف مردم و ارگان های زیربط انجام گیرد.


معاون بهداشتی شبکه در انتهای این گفتگوی خبری توصیه کرد: با توجه به اینکه بهترین روش کنترل این بیماری پیشگیری از بروز آن است مردم باید توصیه های بهداشتی در این زمینه را جدی بگیرند.


دکتر فاطمه شیروانی زاده از همشهریان عزیز هم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه زخمی در سطح بدن که بیش از ده روز ماندگار بود به نزدیک ترین مرکز یا خانه بهداشت مراجعه کنند تا از سرایت این بیماری به افراد دیگر جلوگیری بعمل آید.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار معاونت
  • کد خبر : 108073
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید