- 1403/08/30 - 13:43
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZEmU
جشنواره غذای سالم با رویکرد غلبه بر دیابت برگزار شد.
به مناسبت هفته ملی دیابت، جشنواره غذای سالم با هدف غلبه بر دیابت و گنجاندن غذاهای سالم در سبد خانوار، توسط جمعی از بیماران دیابتی شهرستان آران و بیدگل در سالن ورزشی کریمشاهی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این جشنواره کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان در خصوص ویژگی های غذای سالم در رژیم بیماران دیابتی، گفت: مهمترین اصل در کنترل دیابت رعایت رژیم غذایی مناسب و استفاده از مواد غذایی به صورت متعادل است.
ابوالفضل رادپور اذعان داشت: رژیم غذایی مناسب، نیازهای روزانه فرد از جمله انرژی و مواد مغذی را تامین می کند و باید به همراه آن قند خون، چربی خون، فشارخون و وزن افراد مبتلا به دیابت کنترل شود.
وی با بیان این که افراد مبتلا به دیابت باید روزانه از تمام گروههای غذایی استفاده کنند، افزود: توصیه میشود بیماران دیابتی از نانهای با آرد کامل و سبوسدار به جای نانهای سفید استفاده کنند و روزانه میوه و سبزی تازه به مقدار کافی در برنامه غذایی خود قرار دهند و از مصرف غذاهای پرچرب، سرخ شده، غذاهای آماده و کنسرو شده در حد امکان خودداری کنند.
گفتنی است این برنامه به همت واحد مبارزه با بیماری های غیرواگیر شبکه و با همکاری واحد بهبود تغذیه برگزار شد.
نظر دهید