امروز : 01 آذر 1403
معاونت بهداشتی شبکه
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/08/30 - 13:43
  • 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZEmU

جشنواره غذای سالم با رویکرد غلبه بر دیابت برگزار شد.

به مناسبت هفته ملی دیابت، جشنواره غذای سالم با هدف غلبه بر دیابت و گنجاندن غذاهای سالم در سبد خانوار، توسط جمعی از بیماران دیابتی شهرستان آران و بیدگل در سالن ورزشی کریمشاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این جشنواره کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان در خصوص ویژگی های غذای سالم در رژیم بیماران دیابتی، گفت: مهم‌ترین اصل در کنترل دیابت رعایت رژیم غذایی مناسب و استفاده از مواد غذایی به صورت متعادل است. 

ابوالفضل رادپور اذعان داشت: رژیم غذایی مناسب، نیازهای روزانه فرد از جمله انرژی و مواد مغذی را تامین می کند و باید به همراه آن قند خون، چربی خون، فشارخون و وزن افراد مبتلا به دیابت کنترل شود.

وی با بیان این که افراد مبتلا به دیابت باید روزانه از تمام گروه‌های غذایی استفاده کنند، افزود: توصیه می‌شود بیماران دیابتی از نان‌های با آرد کامل و سبوسدار به جای نان‌های سفید استفاده کنند و روزانه میوه و سبزی تازه به مقدار کافی در برنامه غذایی خود قرار دهند و از مصرف غذا‌های پرچرب، سرخ شده، غذا‌های آماده و کنسرو شده در حد امکان خودداری کنند.

گفتنی است این برنامه به همت واحد مبارزه با بیماری های غیرواگیر شبکه و با همکاری واحد بهبود تغذیه برگزار شد.

  • گروه خبری : مبارزه با بیماری ها,اخبار معاونت
  • کد خبر : 136667

تصاویر

مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید