امروز : 25 مهر 1403
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/07/11 - 13:28
  • /ZkMS
به مناسبت روز جهانی سالمند:

اردوی آموزشی تفریحی در جهت تکریم سالمندان برگزار شد.

اردوی آموزشی تفریحی در جهت تکریم سالمندان تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت مرحوم کریمشاهی حسین آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این مراسم در اقامتگاه سنتی غزل روستای یزدلان، با حضور سالمندان روستاهای حسین آباد، قاسم آباد و یزدلان و با سخنرانی کارشناس تغذیه مرکز بهداشت، برگزار شد.

ابوالفضل رادپور با اشاره به اهمیت تغذیه سالمندان، گفت: مهمترین توصیه تغذیه ای برای این سنین، تهیه غذاهای ساده و کم حجم است به شکلی که تمامی نیازهای فرد به مواد مغذی تامین گردد و در عین حال متناسب با فرهنگ مصرف او باشد.

وی تاکید کرد: نکته اساسی در برنامه غذایی سالمندان، مصرف مواد غذایی کم چربی و کم کلسترول (مانند شیر و لبنیات کم چرب، کاهش مصرف روغن، کره، خامه و...)، کم نمک و پر فیبر است.

ایشان تصریح کرد: نیازهای تغذیه ای افراد سالمند بر حسب اندازه بدن، میزان فعالیت، جنس و وجود یا عدم وجود بیماری، متفاوت است و در شرایطی مانند بروز برخی بیماریها، عفونتها، زخمها و دوران نقاهت پس از بیماری می تواند افزایش یابد.

بنا بر این گزارش؛ از برنامه های دیگر این مراسم؛ پیاده روی، پذیرایی و تجلیل و تقدیر از سالمندان حاضر در جلسه بود.

• گروه خبری : سلامت خانواده,اخبار معاونت