7:04:19 PM 1398 / 06 / 02
 

بهداشت مواد غذایی

فعالیت ها

1- تهیه برنامه عملیاتی
2- اجرای دستورالعمل ها و استاندارد های مرتبط و ابلاغی
3- نظارت بر کنترل کیفی مواد غذایی
4- ارسال نتایج به مراکز تابعه و پیگیری موارد نامطلوب کنترل کیفی از طریق ارگان های ذیربط
5- جلب همکاری ارگان های مرتبط
6- برنامه ریزی و اجرای دوره های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی (پمفلت و پوستر و ...)
7- پیگیریی تامین نیازها در راستای برنامه بهداشت مواد غذایی
8- پیگیری تهیه برنامه نرم فزاری ثبت اطلاعات
9- مشارکت و همکاری در مبارزه با اپیدمی ها و بروز بلایا
10- تدوین، تنظیم و پیگیری اجرای برنامه های نمونه برداری مواد غذایی
11- نظارت بر توزیع مواد غذایی ( شیر و تغذیه رایگان در مدارس)
12- معرفی متخلفین بهدادشتی به مراجع قضایی و پیگیری لازم
13- برنامه ریزی و نظارت و اجرای طرح ضربت فعالیت های بهداشت محیط (روزهای تعطیل و ساعات غیر اداری , سلامت نوروزی , ایام رمضان و محرم)
14- رسیدگی به شکایات مردمی
15- مشارکت در اجرای طرح های تحقیقاتی و برنامه های پزشکی – اجتماعی
16- جمع آوری و تجزیه و تحلیل آمار مربوطه و فیدبک
17- تهیه شاخص های مربوطه

 

  صفحه قبل                                                                                       بازگشت به صفحه اول معاونت
 

   
جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر