سامانه الکترونیکی غربالگری افراد مشکوک به کرونا:      salamat.gov.ir

کارگاه آموزشی آنلاین ویژه نوجوانان دختر متاهل برگزار شد.

کارگاه آموزشی آنلاین سلامت باروری و ارتباطات صحیح در خانواده ی متعادل، با هدف توانمند سازی دانش آموزان متاهل شهرستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این کارگاه با همکاری واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت و اداره آموزش و پرورش شهرستان طی دو جلسه ی دو ساعته مورخ 22 و 23 دیماه برگزار شد.

زینب حق پرست کارشناس ارشد مامایی و دانشجوی دکترای تخصصی بهداشت باروری، طی جلسه اول در خصوص ارتباطات صحیح بین همسران و نقش تعهد و صمیمیت در پایداری روابط زناشویی مطالبی بیان نمود.

بنا بر این گزارش، در جلسه ی دوم در خصوص مسائل مربوط به باروری سالم در زن و مرد سخنانی ارائه شد و در پایان دو جلسه به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

لازم بذکر است این کارگاه ها با حضور دانش آموزان متاهل شهرستان آران و بیدگل به صورت آنلاین در فضای نرم افزار شاد متعلق به آموزش و پرورش، برگزار شد.

ساعت : 9:19 -  روز  : دو شنبه  - 29 /  10 / 1399 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :57