گرامیداشت روز بهورز

همزمان با 12 شهریور روز گرامیداشت بهورز

همایشی با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل و بهورزان شاغل در خانه های بهداشت، در آموزشگاه بهورزی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل، معاون بهداشتی دانشگاه در این همایش ضمن تبریک این روز به بهورزان از زحمات و تلاش های شبانه روزی این بزرگواران قدردانی کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی در ادامه افزود: با توجه به اهمیت بهداشت و سلامت مردم در جامعه مخصوصاً در روستاها بهورزان نقش به سزایی را در این زمینه ایفا می کنند.

دکتر مروجی در ادامه به کنترل بیماری های غیر واگیر اشاره کرد و افزود: باید با تلاش و پیگیری بتوانیم بیماری های غیر واگیر مانند فشار خون، دیابت و غیره را کنترل کنیم.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان آران و بیدگل نیز در سخنانی ضمن تبریک این روز و قدردانی از تلاش بهورزان عزیز گفت: بهورز برای اولین بار در کشور ایران تلاش خود را در عرصه سلامت آغاز کرده است.

در ادامه از معصومه معصومی بهورز نمونه کشوری از روستای قهرود، عباس علیشاهی بهورز خانه بهداشت علی آباد بخش کویرات، سمیه حاجی زاده بهورز مرکز خدمات جامع سلامت کریمشاهی سفید شهر، حسین ستاره بهورز خانه بهداشت آبشیرین و مریم حسن پور بهورز خانه بهداشت روستای محمود آباد به عنوان بهورزان نمونه دانشگاهی تقدیر و قدردانی شد.

در این مراسم از سوی شورای بهورزی دانشگاه نیز از خدمات مدیر و مربیان و کارکنان آموزشگاه بهورزی قدردانی شد.

بزرگداشت روز بهورز          گرامیداشت روز بهورز

گرامیداشت روز بهورز          گرامیداشت روز بهورز

ساعت : 8:58 -  روز  : پنج شنبه  - 14 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :89