همایش ورزش و سلامت بانوان

در راستای تشویق و مشارکت بانوان برای ورزش و سلامتی

همایش بزرگ ورزش، نشاط و سلامت در سالن ورزشی بیت العباس(ع) روستای محمد آباد بخش مرکزی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، کارشناس شبکه بهداشت و درمان ضمن اعلام این خبر گفت: این همایش با هدف مشارکت بانوان برای ایجاد نشاط و سلامتی در رده سنی کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار گردید.

مهندس ام البنین سرکاری توسعه ورزش همگانی را یک ضرورت دانست و بیان کرد: امروز توسعه و تقویت ورزش در بخش بانوان با توجه به نقش آنان در نشاط خانواده به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است.

وی حضور بانوان در این همایش را بسیار پرشور برشمرد و گفت: با توجه به جایگاه و نقش اثرگذار بانوان در جامعه، اگر سلامت روحی و جسمی آنها آسیب ببنید، به طور قطع بر جامعه نیز تاثیر منفی دارد.

سرکاری در ادامه گفت: در این همایش به بیش از 80 نفر از بانوان شرکت کننده در این همایش جوایزی به رسم یادبود اهدا گردید.

ام لبنین سرکاری در ادامه گفت: در این همایش انجام بازی های بومی محلی مانند یه قل دو قل، دویدن با گونی، طناب کشی، طناب زنی، شوت با پا، هفت سنگ مهارتی و غیره و همچنین ورزش های گروهی مانند ایروبیک، پیلاتس و والیبال برگزار گردید.

ایشان تصریح کرد: این برنامه ها با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ غنی ورزش و ایجاد نشاط اجتماعی برای بانوان برگزار می شود.

وی افزود: آموزش پیشگیری از سرطان پوست و آنفولانزا توسط بهورز خانه بهداشت روستا، اندازه گیری فشار خون برای سالمندان و توزیع مکمل ویتامین D از دیگر برنامه های این همایش بود.

سرکاری در پایان گفت: در این برنامه که  به همت خانه بهداشت محمد آباد بخش مرکزی و همکاری خانه ورزش و شورای روستا برگزار شد برنامه هایی همچون اجرای مسابقات نقاشی در بین کودکان و نوجوانان، توزیع پمفلت با موضوعات بهداشتی گوناگون، برگزاری مسابقه از مطالب آموزشی، تجلیل از فعالان ورزشی روستا، تقدیر از بیماران دیابتی شرکت کننده و پذیرایی با تغذیه سالم برگزار شد.

همایش ورزش و سلامت بانوان          همایش ورزش و سلامت بانوان

ساعت : 11:3 -  روز  : سه شنبه  - 25 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :79