پویش پنجشنبه های بدون زباله

ادامه پویش مردمی پنج شنبه های بدون زباله

برای سومین هفته متوالی به همت مرکز سلامت جامع پامیلی ویژه برنامه پویش مردمی شهر پاک و پنجشنبه های بدون زباله برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، مراقب سلامت مرکز سلامت جامع پامیلی گفت: ویژه‌ برنامه پویش مردمی شهر پاک و پنجشنبه‌های بدون زباله برای سومین هفته متوالی به کار خود ادامه داد و با حضور رابطین سلامت و دوست‌داران محیط زیست برگزار شد.

محدثه آسیابان با بیان اینکه این برنامه از این پس ادامه‌ دار خواهد بود، افزود: به‌ منظور پاک‌سازی محیط شهری این برنامه هر هفته با پیگیری واحد بهداشت محیط مرکز سلامت جامع پامیلی و همکاری مردم و رابطین سلامت انجام خواهد شد.

آسیابان با تاکید بر اینکه حفظ محیط زیست جز با مشارکت های مردمی امکان پذیر نخواهد بود گفت: همه مردم می توانند به عنوان نمایندگان محیط زیست در شهرها و روستاها در این برنامه ها مشارکت کنند تا محیط زندگی پاکیزه ای را داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه این برنامه مورد استقبال بسیار خوب مسئولین شهرداری آران و بیدگل قرار گرفت اظهار امیدوری کرد: به زودی این پویش با کمک رابطین سلامت و عموم مردم و با کمک و همیاری شهرداری در همه محلات اجرا می شود.

این مراقب سلامت ضمن تاکید بر ضرورت حفظ محیط زیست و لزوم مشارکت مردمی، تشکیل چنین پویش هایی را در راستای فرهنگ سازی در سطح منطقه بسیار موثر دانست.

پویش پنجشنبه های بدون زباله          پویش پنجشنبه های بدون زباله

ساعت : 13:13 -  روز  : شنبه  - 1 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :76