کارگاه آموزش دیابت برای مراقبین

برگزاری کارگاه آموزشی دیابت برای مراقبین سلامت مراکز شهری

به مناسبت هفته ملی دیابت، کارگاه آموزشی دیابت برای مراقبین سلامت مراکز جامع سلامت شهری در سالن شهید استادی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، نماینده علمی شرکت نوونوردیسک تهران در این کلاس آموزشی در زمینه انواع انسولین ها توضیحاتی را ارائه نمود.

دکتر یاشار صالحی در ادامه در زمینه نحوه صحیح تزریق انسولین مطالبی را بیان وبه صورت عملی آموزش داده شد.

این کارگاه به همت واحد مبارزه با بیماری ها و همکاری شرکت نوونوردیسک تهران برگزار گردید.

کارگاه آموزش دیابت برای مراقبین          کارگاه آموزش دیابت برای مراقبین

ساعت : 11:22 -  روز  : شنبه  - 3 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :26