همایش دیابت تیپ یک

کارگاه آموزشی بیماران دیابتی تیپ یک

به مناسبت هفته ملی دیابت کارگاه آموزشی برای بیماران دیابتی تیپ یک ( کودکان) در سالن شهید استادی شبکه بهداشت و درمان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، نماینده علمی شرکت نوونوردیسک تهران در ابتدای این کارگاه در مورد شمارش کربوهیدرات ها مطالبی را بیان کرد.

دکتر یاشار صالحی در ادامه به انواع انسولین ها اشاره کرد و در مورد روش صحیح انسولین ها نیز مطالبی را بیان کرد.

در پایان از نمایشگاه کاردستی کودکان مهد کودک در زمینه دیابت بازدید به عمل آمد.

همایش دیابت تیپ یک          همایش دیابت تیپ یک

ساعت : 11:21 -  روز  : شنبه  - 3 /  9 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :21