بازدید مشترک مدارس

بازدید مشترک از مدارس ابتدایی شهر سفیدشهر

به منظور پایش برنامه های بهداشتی مدارس، کارشناسان مرکز بهداشت و آموزش و پرورش شهرستان از مدارس ابتدایی شهر سفیدشهر بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، کارشناس مسئول سلامت نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت گفت: در راستای ارزیابی برنامه های بهداشتی مدارس و ارتقاء سلامت دانش آموزان، کارشناسان فنی مرکز بهداشت و اداره آموزش و پرورش به طور مشترک از مدارس ابتدایی شهر سفیدشهر بازدید کردند.

الهه لامع اظهار کرد: در حاشیه این بازدید کارشناس مسئول واحد سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت، آموزش های لازم در خصوص بهداشت دهان و دندان را به دانش آموزان ارائه داد.

دکتر عفت لامع ضمن اشاره به اهمیت سلامت دهان و دندان افزود: دندان‌های خراب و پوسیده اثرات مخرّبی در سلامت دیگر اندام‌ها به‌ویژه قلب و دستگاه گوارش دارند بنابراین توجه به‌سلامت دندان اهمیت ویژه‌ای دارد.

کارشناس مسئول دهان و دندان شبکه با استفاده از مولاژ فک و دندان‌ها، به طور عملی مواردی از قبیل شیوه صحیح مسواک زدن، علل پوسیدگی و راه‌های پیشگیری از پوسیدگی دندان را آموزش داد.

دکتر لامع در پایان سخنان خود، در زمینه اهمیت فلوراید تراپی و شیارپوش دندان ها در پیشگیری از پوسیدگی دندان ها مطالبی را بیان کرد.

بر پایه این گزارش در پایان برنامه که با حضور نماینده شورای شهر سفیدشهر انجام شد به دانش آموزان پایه های اول و دوم مسواک و خمیر دندان تحویل گردید.

بازدید مشترک مدارس          بازدید مشترک مدارس

ساعت : 13:48 -  روز  : دو شنبه  - 14 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :22