ایستگاه سلامت در مسیر نجف به کربلا توسط بهورزان برپا شد.

به مناسبت همایش بزرگ پیاده روی اربعین حسینی

ایستگاه سلامت در مسیر نجف به کربلا توسط بهورزان برپا شد.

ایستگاه سلامت در مسیر نجف به کربلا با حضور تعدادی از بهورزان و پزشکان دانشگاه های علوم پزشکی کشور از تاریخ یکم لغایت هشتم آبان ماه جاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، نماینده بهورزان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: همزمان با ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و برپایی اجتماع عظیم پیاده روی، به همت بهورزان دانشگا ه های علوم پزشکی کشور، برای ارائه خدمات بهداشتی به زائرین امام حسین (ع) در 20 کیلومتری شهر کربلا ایستگاه سلامت برپا گردید.

عبدالرسول قاری در گفتگوی تلفنی ضمن اعلام این خبر گفت: بیش از 30 نفر از بهورزان دانشگاه های علوم پزشکی کشور و همچنین تعدادی از پزشکان، خدماتی نظیر تزریقات و پانسمان، خدمات دارویی، مکمل یاری، ماساژ درمانی و غیره را به زائرین کربلا ارائه نمودند.

نماینده بهورزان دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: پخش پمفلت های آموزشی و نظارت بر مواد غذایی و همچنین توصیه های بهداشتی و درمانی به زائرین از دیگر اقدامات انجام شده در این ایستگاه سلامت بود.

ایستگاه سلامت بهورزان در کنار موکب امامزاده بی بی زینب (س) روستای یزدل از توابع بخش مرکزی شهرستان آران و بیدگل بر پا و به صورت شبانه روزی به زائرین خدمات ارائه نمود.

ایستگاه سلامت اربعین          ایستگاه سلامت اربعین

ساعت : 12:28 -  روز  : شنبه  - 12 /  8 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :29