هفته سالمند حسین آباد

به مناسبت روز جهانی سالمند

کلاس آموزشی پوکی استخوان و بی اختیاری ادراری در سالمندی برای سالمندان روستای حسین آباد ابوزید آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگلT کارشناس مامایی مرکز سلامت جامع ابوزید آباد در این کلاس آموزشی در زمینه پوکی استخوان در دوران سالمندی مطالبی را بیان کرد.

فهیمه اکبر زاده در این زمینه گفت: پوکی استخوان یکی از رایج ترین بیماری هایی است که درسالمندان بروز می کند. اما می تواند در هر سنی رخ دهد و در واقع پوکی استخوان به فلج کننده خاموش معروف است.

اکبر زاده در ادامه به علائم پوکی استخوان در فرد اشاره کرد و افزود: شکستگی استخوانها مثلاً مچ دست با ضربه خفیف یا افتادن ساده یا بدون علت و درد ناگهانی و شدید در ستون فقرات و نیز قوز دار شدن ستون فقرات و کوتاه شدن تدریجی قد نسبت به گذشته و همچنین دردهای مزمن و خفیف استخوانی از نشانه های ابتلا به پوکی استخوان می باشد.

این کارشناس اظهار داشت: تغذیه و ورزش های مناسب در دوران سالمندی و عدم مصرف دخانیات میتواند از مبتلا شدن فرد به پوکی استخوان در دوران سالمندی جلوگیری کند.

در ادامه بهورز خانه بهداشت روستای حسین آباد نیز در زمینه بی اختیاری ادراری در دوران سالمندی و علل ابتلا به آن و همچنین راه های پیشگیری از آن را برای شرکت کنندگان تشریح کرد.

هفته سالمند حسین آباد          هفته سالمند حسین آباد

هفته سالمند حسین آباد

ساعت : 12:14 -  روز  : یکشنبه  - 29 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :34