همایش روز قلب

همزمان با روز جهانی قلب

به مناسبت روز جهانی قلب  با شعار "هم پیمان برای سلامت قلب " همایش بیماران دیابتی و فشار خون در مرکز جامع سلامت ابوزیدآباد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، فهیمه اکبرزاده کارشناس مامایی مرکز جامع سلامت ابوزیدآباد در این همایش گفت: با توجه به اینکه بیماریهای قلبی عروقی بیشترین عامل مرگ و میر در جهان است راههای پیشگیری از ابتلا به آن را تغذیه سالم و ورزش دانست.

اکبرزاده در ادامه گفت: در مقوله شیوه های زندگی سالم بیش از همه چیز سلامت جسمانی در دید دیگران قرار دارد و خوشبختانه بیشتر مورد توجه است و برای حفظ سلامت جسمانی عواملی مانند تغذیه مناسب، خواب کافی در شبانه روز، ورزش مداوم، عدم مصرف سیگار و قلیان، پرهیز از پرخوری و نداشتن اضافه وزن بسیار کاربردی هستند.

وی اذعان داشت: اگر فرد بتواند سلامت جسمانی خود را حفظ نماید، با تسلط بر اوضاع زندگی خود با کسب اطلاعات و آموزش در سایر عرصه ها نیز موفقیت به دست خواهد آورد.

گفتنی است در حاشیه این مراسم قند ناشنا FBS و فشار خون مراجعین توسط مراقبین سلامت مرکز کنترل شد.

همایش روز قلب          همایش روز قلب

ساعت : 12:11 -  روز  : پنج شنبه  - 12 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :40