معاینات سالمندان

به مناسبت گرامیداشت هفته سالمند

غربالگری فشار خون و آموزش تغذیه سالم برای سالمندان تحت پوشش مرکز سلامت جامع سردار شهید ساکنی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، مدیر مرکز سلامت جامع شهید ساکنی ضمن اعلام این خبر گفت: به مناسبت هفته سالمند غربالگری فشار خون و تست قند خون برای سالمندان توسط مراقبین سلامت مرکز انجام شد.

زهرا عبدالمجیدی در ادامه گفت: همچنین برای سالمندان کلاس آموزش تغذیه برگزار و توسط کارشناس تغذیه آموزش های لازم در زمینه تغذیه سالم در دوران سالمندی داده شد.پ

معاینات سالمندان          معاینات سالمندان

ساعت : 13:26 -  روز  : سه شنبه  - 10 /  7 / 1397 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :58