پیاده روی خانوادگی

به مناسبت هفته سلامت مردان

همایش پیاده روی خانوادگی برگزار شد.

بمناسبت هفته سلامت مردان همایش پیاده روی خانوادگی از طرف مرکز سلامت پامیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل این پیاده روی به مناسبت هفته سلامت مردان ایرانی و با شعار ورزش کلید طلایی سلامت مردان به همت مرکز سلامت جامع پامیلی برگزار گردید.

بنابر این گزارش مسیر این پیاده روی از مرکز سلامت جامع پامیلی به طرف پارک زیتون بود و اجرای مسابقه و اهدای جوایز از دیگر برنامه های این همایش بود.

پیاده روی خانوادگی          پیاده روی خانوادگی

ساعت : 13:49 -  روز  : شنبه  - 12 /  12 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :114