پیاده روی خانوادگی هفته ملی سرطان

به مناسبت هفته پویش ملی مبارزه با سرطان

همایش پیاده روی خانوادگی با حضور مسئولین ادارات و مدرسه حاجیه خانم ابریشمچی بیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در مورد بیماری سرطان سخنانی را بیان کرد.

بنابر این گزارش این همایش از مرکز سلامت جامع پامیلی به طرف پارک کردوانی و با حضور گسترده مردم برگزار گردید.

گفتنی است این همایش به همت مرکز سلامت جامع پامیلی و به همت شهرداری ناحیه 2 بیدگل ، شورای ورزش بیدگل و مدرسه ابتدایی حاجیه خانم ابریشمچی برگزار گردید.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اران و بیدگل

پیاده روی خانوادگی هفته ملی سرطان          پیاده روی خانوادگی هفته ملی سرطان

ساعت : 13:29 -  روز  : دو شنبه  - 2 /  11 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123