به مناسبت روز جهانی داوطلب

همایش روز جهانی داوطلبین سلامت درمرکز خدمات جامع سلامت ثامن الحجج نوش آباد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این همایش ابتدا مراقب سلامت مرکز ضمن تبریک روز جهانی داوطلب و تشکر از داوطلبین به خاطر فعالیتهای خود در طول یکسال گذشته، گزارشی از کارهای آنان جهت ترغیب بیشتر داوطلبین ارائه نمود.

در ادامه کارشناس بهداشت روان مطالبی را در زمینه رازهای شاد زیستن برای مراجعین بیان کرد.

در پایان کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز در مورد بیماری ایدز مطالبی را عنوان کرد.

این همایش به همت مرکز سلامت جامعه ثامن الحجج نوش آباد و همراه با پخش برنامه های شاد و همچنین اجرای مسابقه پرتاب توپ، برگزار گردید.

لازم به ذکر است در پایان به داوطلبین جوایزی به رسم یاد بود اهدا گردید.

همایش دیابت

ساعت : 12:7 -  روز  : سه شنبه  - 21 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :48