همایش دیابت

به مناسبت هفته دیابت

همایشی ویژه بیماران دیابتی در کانون شهید عربیان برگزار شد.

همایش دیابت ویژه بیماران دیابتی و مددجویان امور اجتماعی اداره بهزیستی در کانون شهید عربیان شهرستان آران و بیدگل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، به نقل از کارشناس دیابت شبکه، در ابتدا گزارشی از وضعیت دیابت ، افراد مبتلا، همچنین خدمات رایگان به بیماران و تخفیفات ویژه برای آنان توسط کارشناس مسئول واحد مبارزه با بیماری های غیر واگیر بیان کرد.

در ادامه دکتر خوبی عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور آران و بیدگل در مورد نقش ورزش در پیشگیری از بیماری ها اظهار داشت: ورزش داروی سلامتی و پیشگیری از بیماری ها مخصوصا در بیماران دیابتی است.

دکتر صالحی از شرکت نورونوردیسک تهران در بخش دیگری از این همایش در مورد بیماری دیابت و عوارض آن سخنانی را برای شرکت کنندگان عنوان کرد.

این همایش با شرکت بیش از 300 نفر از بیماران دیابتی شهرستان و به همت واحد مبارزه با بیماری های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان و همکاری مراکز سلامت جامع شهری و شرکت نورورنوردیسک تهران برگزار گردید.

همایش دیابت          همایش دیابت

همایش دیابت         همایش دیابت

ساعت : 11:58 -  روز  : پنج شنبه  - 2 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :21