عیادت از بیماران دیابتی

عیادت از 2 بیمار مبتلا به دیابت

همزمان با روز جهانی دیابت پزشک و پرسنل مرکز سلامت جامعه ثامن الحجج نوش آباد از 2 بیمار مبتلا به دیابت عیادت کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، همزمان با روز جهانی دیابت ( 23 آبان ماه )، پزشک مسئول ، مدیر و مراقب سلامت مرد مرکز سلامت جامع ثامن الحجج(ع) نوش آباد از 2 بیمار مبتلا به دیابت که دچار عوارض بیماری(قطع پا ، نابینایی و مشکلات کلیوی) شده اند، عیادت کردند.

بنا بر این گزارش ضمن ارائه آموزش  در زمینه کنترل قند خون ، تغذیه و تحرک مناسب به بیماران ، قند خون و فشارخون آنان نیز بررسی گردید.

عیادت از بیماران دیابتی          عیادت از بیماران دیابتی

ساعت : 13:1 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :29