معاینه سالمندان پامیلی

طرح مراقبت خانه به خانه سالمندان

در راستای ارتقاء شاخص سالمندی و عمل به رسالت مراقبت از سالمندان طرح مراقبت خانه به خانه سالمندان توسط مرکز جامع سلامت پامیلی اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مراقب سلامت مرکز سلامت جامع پامیلی ضمن اعلام این خبر گفت: در این طرح که به همت این مرکز اجرا شد به کمک داوطلب سلامت منطقه جهت راهنمایی برای شناخت منازلی که سالمندان در آنها سکونت دارند بازدید به عمل امد.

محدثه آسیابان در ادامه گفت: در این طرح ضمن انجام تست فشارخون و دیابت آموزش های لازم برای خود مراقبتی به سالمندان  داده شد .

لاز م به ذکر است این طرح در حال حاضر نیز ادامه دارد.

معاینه سالمندان پامیلی          معاینه سالمندان پامیلی

معاینه سالمندان پامیلی

ساعت : 13:0 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  9 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :20