همایش رابطین بهداشت

برگزاری همایش رابطین بهداشتی مدارس شهرستان

همایش رابطین بهداشتی مدارس شهرستان آران و بیدگل در سالن شهید استادی شبکه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این همایش که با حضور 100 نفر از رابطین بهداشت مدارس شهرستان برگزار شد، کارشناس مسئول سلامت جوانان ، نوجوانان و مدارس در خصوص برنامه های سلامت نوجوانان و انتظارات اداره آموزش و پرورش و مرکز بهداشت شهرستان از رابطین بهداشت مدارس مطالبی ارائه نمود.

در ادامه دکتر صالحی در زمینه بلوغ در دختران و پسران توضیحاتی را به صورت مبسوط بیان کرد.

بنا بر این گزارش کارشناس مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه در مورد بیماری پدیکلوزیس سر در دانش آموزان سخنانی ایراد نمود.

در پایان به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

همایش رابطین بهداشت          همایش رابطین بهداشت

همایش رابطین بهداشت

ساعت : 13:51 -  روز  : یکشنبه  - 16 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :17