جلسات آموزش روان

جلسات آموزشی سلامت روان ویژه پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت برگزار شد .

جلسات آموزشی ویژه گروه هدف بهورزان ، مراقبین سلامت وسایر پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت با موضوع پیشگیری از افسردگی ومهارت شاد زیستن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، در این جلسات که بصورت منطقه ای درمراکز ابوزیدآباد ، جوادالائمه و سفیدشهر برگزار شد، حسین علیزاده کارشناس ارشد روان شناسی بالینی در خصوص پیشگیری ازافسردگی و مهارت های شادکامی مطالبی ارائه داد.

بنا بر این گزارش، سایر عناوین شاخص دراین آموزشها شامل تفاوت افسردگی وغمگینی، مهارت پیشگیری از افسردگی شغلی، تفاوت شادکامی با شادی و مولفه های شادکامی بود.

گفتنی است این جلسات که به منظور توانمند نمودن پرسنل وتقویت سلامت روان و ارتقا انگیزه آنان برگزار می گردد به صورت ماهانه و با موضوعات کاربردی سلامت روان برنامه ریزی شده است که تا پایان سال 96 ادامه خواهد داشت.

جلسات آموزشی بهداشت روان          جلسات آموزش روان

ساعت : 11:57 -  روز  : دو شنبه  - 23 /  5 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :102