پیاده روی خانوادگی کویر مرکزی

همایش و پیاده روی خانوادگی برگزار گردید.

همایش و پیاده روی خانوادگی با موضوع دیابت با شرکت مردم روستاهای علی آباد، محمد آباد و یزدل در بخش مرکزی  برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در ابتدای این مراسم مردم هرسه روستا به همراه خانواده و بیماران دیابتی مسیر پیاده روی را طی کرده و در پارک بهار نارنج روستای محمد آباد تجمع نمودند.

بنابر این گزارش پس از انجام حرکات ورزشی برای شرکت کنندگان از سوی مربیان یکی از بهترین راهکارهای مقابله با دیابت، ورزش عنوان شد.

در ادامه همایشی در حسینیه امام حسن مجتبی (ع) با موضوع دیابت برگزار گردید که دکتر خوبی عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور در مورد دیابت و راههای مقابل با آن مطالبی را بیان کرد.

در پایان ضمن انجام قرعه کشی در بین شرکت کنندگان به افراد برگزیده و همچنین عوامل برگزار کننده این مراسم جوایزی به رسم یابود اهدا گردید.

پیاده روی خانوادگی کویر مرکزی          پیاده روی خانوادگی کویر مرکزی

ساعت : 13:17 -  روز  : دو شنبه  - 26 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :85