جلسه آموزشی ویژه بیماران دیابتی برگزار گردید.

جلسه آموزشی برای بیماران دیابتی تحت پوشش منطقه ولیعصر در سالن تشریفات زیارت هلال ابن علی با حضور جمعی از بیماران دیابتی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این جلسه برای بیماران دیابتی در مورد تغذیه و نحوه ارجاع به بیمارستان سید الشهدا مطالبی عنوان شد.

در ادامه در خصوص مشکلات بیماران و نحوه کنترل بیماری دیابت با توجه به تغذیه و فعالیت جسمانی ، عوارض عدم کنترل بیماری مطالبی ارائه گردید.

در پایان کارشناس روان در مورد استرس و افسردگی و تاثیر آن بر بیماری دیابت مطالبی را بیان کرد.و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

کلاس آموزش دیابت          کلاس آموزش دیابت

کلاس آموزش دیابت

ساعت : 13:20 -  روز  : شنبه  - 24 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :61