برگزاری جلسه هماهنگی و آموزشی ترک دخانیات(سیگار)

جلسه هماهنگی جهت آموزش ترک دخانیات به مناسبت هفته مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر در مرکز سلامت جامعه ولیعصر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، این جلسه با حضور کارشناسان بهداشت روان و کارشناس واحد مشاوره ترک دخانیات مرکز سلامت جامعه ولیعصر با هدف آگاه سازی عموم مردم در خصوص خطرات استعمال دخانیات (سیگار، قلیان، پیپ و...) بعنوان دروازه ورود به اعتیاد برگزار شد.

بنابراین گزارش، آشنایی با روش و کم و کیف ترک سیگار در واحد فوق و ارائه آموزش اصول و راهبردهای شناختی، رفتاری برای کاهش و قطع موثر، آسان و طولانی مدت سیگار و کاهش دوره های عود یا برگشت مراجعان(ترک پایدار) از دیگر موارد مورد بحث در این جلسه آموزشی بود.

لازم به ذکر است در پایان آموزش و مشارکت خانواده های افراد مصرف کننده دخانیات (همسر ، والدین و...) بعنوان گروه پرخطر مصرف کنندگان دست دوم دخانیات نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ساعت : 11:58 -  روز  : یکشنبه  - 11 /  4 / 1396 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :72