کارگاه آموزشی دیابت ویژه پرسنل بخش کویرات برگزار گردید

کارگاه آموزشی دیابت ویژه پرسنل بخش کویرات در کاروانسرای شاه عباسی  با هدف افزایش دانش و آگاهی در زمینه بیماری دیابت وآشنایی بیشتر با داروهای جدید دیابت وانسولین های مدرن  برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، مسئول بیماری های غیر واگیر در ابتدا ضمن خیرمقدم , گزارشی از وضعیت و شیوع بیماری دیابت در بخش کویرات ارائه داد و در ادامه آقای دکتر صالحی از شرکت نوونوردیسک در مورد بیماری دیابت و انواع انسولین ها و همچنین نحوه تزریق انسولین ها توضیحاتی را بیان کرد.

لازم به ذکر است این کارگاه با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت ابوزید آباد و واحد پیشگیری ومراقبت از بیماریهای غیرواگیر شبکه بهداشت و درمان و حمایت شرکت نوونوردیسک برگزار گردید.

ساعت : 13:30 -  روز  : چهار شنبه  - 11 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :235