برگزاری همایش دیابت در بخش کویرات

همایش دیابت در بخش کویرات برای بیماران مبتلا به دیابت در سالن جهاد ابوزیدآباد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل رییس مرکز بهداشتی درمانی ابوزید آباد، در ابتدای این همایش ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین در زمینه بیماری دیابت واهمیت کنترل قند خون و خودمراقبتی در بیماری دیابت توضیحاتی را ایراد نمود.

در ادامه دکتر مهدی خوبی متخصص فیزیولوژی ورزش و کارشناس تربیت بدنی صدا و سیما در خصوص نقش و اهمیت ورزش در کنترل و پیشگیری از بیماری دیابت مطالبی را بیان کرد.

این گزارش حاکیست: دکترصالحی نماینده علمی شرکت نوونوردیسک در خصوص عوارض دیابت و لزوم کنترل قند و تغذیه مناسب در بیماران دیابت سخنانی را ایراد کرد و در پایان از مدعوعین شرکت کننده سوالاتی پرسیده و به جوابهای صحیح جوایزی اهدا گردید.

لازم به ذکر است این همایش با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت ابوزید آباد و واحد پیشگیری و مراقبت از بیماریهای غیرواگیر شبکه بهداشت و درمان و با حضور بیش از 200 بیمار دیابتی برگزار گردید.

همایش دیابت ابوزیدآباد          همایش دیابت ابوزیدآباد

ساعت : 13:36 -  روز  : دو شنبه  - 9 /  12 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :170