کلاس آموزش سرطان

به مناسبت هفته ملی پویش مبارزه با سرطان (1 – 7 بهمن ماه )

کارگاه آموزشی پیشگیری از بروز سرطان با حضور نمایندگان ادرات ( رابطین بهداشت) شهرستان آران و بیدگل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در این کارگاه آموزشی کارشناس سرطان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ضمن تشریح برنامه های هفته گرامیداشت پویش ملی سرطان در خصوص شناخت سرطان ، پیشگیری از بروز سرطان و تشخیص زودرس آن مطالبی بیان کرد.

این گزارش حاکیست این برنامه در طی سه جلسه متوالی برگزار خواهد شد وهمچنین برنامه های هفته ملی پویش سرطان با شعار " سرطان قابل پیشگیری و درمان است با خود مراقبتی و امید " در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت جهت گروههای هدف در حال برگزاری و انجام می باشد .

کلاس آموزش سرطان          کلاس آموزش سرطان

ساعت : 11:30 -  روز  : شنبه  - 9 /  11 / 1395 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :164