امام سجاد علیه السلام: بهترین مردم هر زمان کسانى هستند که منتظر ظهور حضرت مهدى علیه السلام هستند.

6:46:21 PM 1396 / 06 / 30
 


توصیه های بهداشتی در خصوص بهداشت فرآورده های خام دامی

همشهریان محترم

به منظور حفظ سلامت خود و خانواده به توصیه های زیر دقت فرمایید:


- از خرید گوشت قرمز ، مرغ ، جگر و سایر فرآورده های دامی که خارج از کشتارگاه های مجاز تهیه شده باشند ( کشتار قاچاق )، جداً خودداری فرمایید، اینگونه فرآورده ها احتمال انتقال بیماری های خطرناک مشترک بین انسان و دام از قبیل سیاه زخم ، تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو ، سل ، کرم کدو و ... را به دنبال دارد.

- گوشت قرمز ، مرغ ، جگر و سایر فرآورده های دامی را از فروشگاه های بهداشتی و دارای مجوز تهیه فرمایید. دقت کنید که محیط فروشگاه تمیز و بهداشتی بوده و فروشنده دارای کارت تندرستی، روپوش مناسب و تمیز باشد.

- از خرید گوشت قرمز ، جگر و سایر فرآورده های خام دامی که خارج از یخچال نگهداری شده جداً خوداری نمایید. اینگونه فرآورده ها به سرعت فاسد و در مجاورت گرد و غبار هوا دچار آلودگی های ثانویه شده و سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد.

- گوشت قرمز ، مرغ و جگر نباید به صورت تازه مورد استفاده قرار گرفته و لازم است قبل از مصرف حداقل بمدت 24 ساعت قبل از مصرف در یخچال 4 درجه سانتی گراد نگهداری شود.

- دقت کنید که فرآورده های منجمد مانند گوشت و مرغ منجمد باید در فریزر نگهداری شود. بنابر این از خرید گوشت و مرغ منجمد عرضه شده در خارج از فریزر ( از جمله یخچال های معمولی ) جداً خودداری نمایید.

- عرضه کنندگان گوشت موظف به آماده سازی گوشت چرخ کرده در حضور مشتری می باشند. بنابر این از خرید گوشت چرخ کرده آماده خودداری فرمایید.

- ماهی تازه باید در یخچال و یا در مجاورت پودر یخ عرضه گردد، بنابر این از خرید ماهی های عرضه شده خارج ازشرایط فوق خودداری نمایید.

- از خرید تخم مرغ های شکسته، کثیف و نگهداری شده خارج از یخچال خودداری کنید.

 

   
جشنواره پرتال

انتخاب پرتال برتر